Átvétel, tárolás,kiszállítás

MEDDIG TÁROLJÁTOK A RENDELÉSEMET?

A rendeléseket a szállítmány megérkezése után 2 hétig térítés mentesen tároljuk, kérjük, hogy ezen idő alatt próbáld megszervezni az elszállítást.

Ezután a határidő után viszont – mivel raktárunk kapacitása véges, a szállítmányok pedig folyamatosan érkeznek, a tárolási díj dobozonként és megkezdett hetenként már 300 Ft + ÁFA – ezért a beérkezéstől számítva 2 héten belül a rendelést mindenképpen érdemes átvenni.

Tárolási díjak:

0 – 14 nap       INGYENES

14 nap felett   300 Ft + ÁFA / doboz (0,52 m2) / megkezdett hét.


MIKOR ÉS HOL TUDOM ÁTVENNI A RENDELÉSEMET?

Nyitvatartási időben bármikor:

Hétfő – Szerda – Péntek:  10.00-15.00

Kedd – Csütörtök: Zárva

Szombat – Vasárnap: Zárva

A pontos cím:

2045 Törökbálint, Raktárvárosi út (házszám nincs) DEPO

Bár ki vagyunk táblázva, de a  törökbálinti DEPO területe meglehetősen nagy, nem nehéz eltévedni. Hogy gyorsan és problémamentesen ide találj, javasoljuk hogy használd  Waze útvonltervezőt:

 Waze

  • A rendelések átadása / átvétele csak a törökbálinti raktárunkban lehetséges, a belvárosi bemutatótermünkben erre sajnos nincs lehetőség.
  • Ha szeretnéd tételesen is átnézni a rendelést, ezt jelezd előre és természetesen biztosítunk hozzá helyet, és kérjük, hogy időben is úgy tervezd az átvételt.
  • Amennyiben igényled, kisebb tételeknél a berakodásban is tudunk segíteni.
  • Ha nem Te jönnél, hanem a kivitelezőt / ismerőst / rokont bízod meg ezzel a nemes feladattal, a rendelésből legyen nála egy példány, de legalább a rendelési számot tudja, és az egyenleg rendezéséről gondoskodj előzőleg, hogy elkerüljük a félreértéseket.

NAGYON NAGY A SÚLY…TARGONCÁT TUDTOK BIZTOSÍTANI?

Megoldható, ennek díja 1000.- Ft / alkalom (maximum  3 raklap), hétköznapokon 10.00 – 15.00 között vehető igénybe, pénteken 14.00 óráig.

Csere raklap esetén a raklapért nem számítunk díjat, amennyiben nincs csere raklap, úgy a raklapok díja 1500.- Ft / db.


A LAPOK ÁRÁBAN BENNE VAN A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG?

Fontos tudnod, hogy a házhozszállítás díja NINCS benne a cementlapok árában.


EL TUDOM ÉN IS SZÁLLÍTANI A RENDELÉSEMET?

A kisebb tételeket olcsóbb, ha saját magad viszed el. Egy átlagos személyautóval 10-11 m2-nél több cementlap nem nagyon szállítható el, ez kb. 350-400 kg. A lapok súlya meglehetősen nagy, 1 lap 1,35 kg, 1 nm 34 kg. Ezt a fuvarozásnál (autó teherbírása) és a pakolásnál is érdemes figyelembe kell venni. Szerencsés, ha a lapok élére vannak állítva, jóval nagyobb a teherbírásuk (a dobozban amúgy  így vannak).


TUDTOK ESETLEG EGY FUVAROZÓT AJÁNLANI?

Igen, keresd Turik Róbertet a +36 30 122 9789-es telefonon vagy a [email protected] email címen